Ανακαινίσεις - Εξοικονομώ
banner imagebanner image

CREATION | ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


| ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ

Η εταιρεια μας με μεγάλη εμπειρια στον τομεα των κατασκευών και με έμπειρο προσωπικο αναλαμβάνει την ανακαίνιση διαμερισματων, κατοικιων, εξοχικων κατοικιων, γραφείων και επαγγελματικών χώρων.

Στοχος μας να δημιουργήσουμε χώρους με λειτουργικότητα στη χρήση και ποιότητα στην κατασκευή με γνώμονα την καλή αισθητική δημιουργώντας αυξηση της εμπορικης αξίας των ακινήτων. 

 
 
 
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ
Επωφεληθείτε από το πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ’ οίκον και αναβαθμίστε ενεργειακά την κατοικία σας Εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος. Το εξοικονόμηση κατ’ οίκον είναι ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί πόρους του Υπουργείου Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το εξοικονόμηση κατ’οίκον ΙΙ αποτελεί την συνέχεια του πρώτου προγράμματος εξοικονόμηση κατ’οίκον. Το πρόγραμμα παρέχει οικονομικά κίνητρα στους ωφελούμενους, προκειμένου να προβούν σε σημαντικές παρεμβάσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του ακινήτου τους.
 
Οι επιλέξιμες παρεμβάσεις του προγραμματος περιλαμβάνουν:
 
Θερμομόνωση: Τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος του ακινήτου συμπεριλαμβανομένου του δώματος/στέγης και της πιλοτής
 
Σύστημα θέρμανσης: Αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού χρήσης (τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα, air condition,εγκατάσταση φυσικού αερίου, αντλία θερμότητας, ενεργειακό τζάκι, συστήματα ελέγχου και αυτονομίας θέρμανσης κτλ).
 
Κουφώματα: Αντικατάσταση κουφωμάτων και τοποθέτηση συστημάτων σκίασης (εξώπορτα κτηρίου, κουφώματα, παντζούρια, ρολά, τέντες κτλ).